

ZAPRASZAMY NOWE OSOBY, nabór trwa!!! NOWA EDYCJA szkolenia:
Podstawowy kurs masażu stóp On Zon Su 按踵術 - starożytna chińska refleksologia stóp. Kurs dziewięcioczęściowy. Warszawa, XII 2021- VI 2022 roku. Prowadzi Lada Malinakova, więcej…
Informacje i zapisy:
Lada Malinakova, Marian Nosal, komórka: 571245333; stacjonarny: 224785715



Lody jogurtowe
Deser
D: 1,5 l. jogurtu naturalnegoD: 0,5 kg mrożonej czarnej porzeczki
D: sok z 1 pomarańczy
O: aromat waniliowy
Z: miód
Z: ciemny cukier
Z: białko z 6 jaj
Sposób wykonania:
Jogurt naturalny (D) wymieszać z 1 sztuką aromatu waniliowego (O) i 6 łyżkami miodu (Z)- całość włożyć do zamrażarki na 1 godz. Mrożoną czarną porzeczkę (D) ugotować z sokiem z pomarańczy (D) i dodać 2 łyżki ciemnego cukru (Z). Po zdjęciu z ognia odcedzić i ostudzić.
Białko jaja (Z) odcedzić i ubić, dodać owoce. Połączyć jogurt zmrożony z ubitym białkiem i ponownie zamrozić na 0,5 godz. Podawać w czarkach polane sokiem owocowym.


