

ZAPRASZAMY NOWE OSOBY, nabór trwa!!! NOWA EDYCJA szkolenia:
Podstawowy kurs masażu stóp On Zon Su 按踵術 - starożytna chińska refleksologia stóp. Kurs dziewięcioczęściowy. Warszawa, XII 2021- VI 2022 roku. Prowadzi Lada Malinakova, więcej…
Informacje i zapisy:
Lada Malinakova, Marian Nosal, komórka: 571245333; stacjonarny: 224785715



Brokuł w korzonkach
Danie podstawowe
O: wrząca wodaZ: różyczki brokuła oraz nóżka
Z: 1 marchewka
Z: 2 ziemniaki
Z: 1 pietruszka
M: 1 cebulka
M: suszona bazylia
M; kminek
W: sól
Sposób wykonania:
Na wrzątek w grubym garnku wrzucać kolejno: różyczki i nóżkę brokuła (Z), pokrojoną w talarki marchewkę, pokrojonego w kostkę ziemniaka (Z), pokrojoną w talarki pietruszkę oraz pokrojona w kostkę cebulkę. Dusić na małym ogniu, w międzyczasie dodać suszonej bazylii i kminku. Wsypać szczyptę soli i udusić do miękkości. Na talerzu polać olejem z kiełków pszenicy.
Używane oznaczenia i symbole:
D - przemiana Drzewa
O - przemiana Ognia
Z - przemiana Ziemi
M - przemiana Metalu
W - przemiana Wody


