TRADYCYJNA MEDYCYNA CHIŃSKA


Powrót na stronę główną » Odżywianie i gotowanie według Pięciu Przemian, czyli kuchnia pięciu Elementów i smaków » Najlepsze przepisy kulinarne na posiłki gotowane według Pięciu Przemian » Przepisy kulinarne Tadeusza Bylicy » Sałatki i surówki » Sałata w sosie Vinaigrette
Zapraszamy też na Youtube: Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Sałata w sosie Vinaigrette youtube.png, FB Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Sałata w sosie Vinaigrette facebook.png oraz na Google+ Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Sałata w sosie Vinaigrette google+.png
Zapraszamy na Lada MalinakovaTai Chi, Forma DzieciLetni Obóz Qigong oraz Tai Chi Chuan (Chi Kung i   Taijiquan), 4-18 lipca 2020 - budowanie zdrowia i  Tradycyjna Medycyna Chińska w  praktyce. Prowadzi Lada Malinakova. Prosimy o  zgłaszanie chęci uczestniczenia w  tym szkoleniu. Informacje i  zapisy: Lada Malinakova, Marian Nosal, komórka: 697113930; stacjonarny: 224785715 , więcej…

Sałata w  sosie Vinaigrette

Sałatki i  surówki

Z: ½ szklanki oliwy z  oliwek
M: 2 ząbki czosnku
W: sól
D: sok z   ½ cytryny
D: 2 główki sałaty

Sposób wykonania:
Sałatę obrać z  liści i  opłukać, porwać na kawałki. Do oliwy (Z) dodać utarty czosnek (M) i  sól (W), sok z  cytryny (D) oraz odrobinę rozmarynu. Zmiksować. Sałatę polać sosem.

Zapraszamy też na Youtube: Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Sałata w sosie Vinaigrette youtube.png, FB Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Sałata w sosie Vinaigrette facebook.png oraz na Google+ Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Sałata w sosie Vinaigrette google+.png


© Marian Nosal 2007, Czas generacji strony: 21.3 ms. Ostatnia aktualizacja: 2020-04-04 02:02