Huang Ti

AKUPUNKTURA I TRADYCYJNA MEDYCYNA CHIŃSKA

   wersja do druku 
Strona glówna » Odżywianie i gotowanie według Pięciu Przemian, czyli kuchnia pięciu Elementów i smaków » Najlepsze przepisy kulinarne na posiłki gotowane według Pięciu Przemian » Przepisy kulinarne Tadeusza Bylicy » Sałatki i surówki 
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o zajęciach i szkoleniach, podaj swój email:

M E N U:
Zapraszamy też na nasze strony na Facebooku: Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Sałatki i surówki facebook.png Google+ Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Sałatki i surówki google+.png
dr Agnieszka KrzemińskaMedycyna NAJBLIŻSZE SZKOLENIE: Szkoła Dietetyki Tradycyjnej Medycyny Chińskiej (TCM), kurs siedmioczęściowy, edycja Wiosna 2018 Warszawa, I  - VI 2018 r. Prowadzi dr  Agnieszka Krzemińska., więcej…

 Najlepsze przepisy kulinarne na posiłki gotowane według Pięciu Przemian  . autorstwa Tadeusza Bylicy.  Sałatki i surówki

 Zapraszam autorów ciekawych przepisów do opublikowania ich na stronach portalu www.TradycyjnaChinskaMedycyna.pl Podziel się swoimi pomysłami kulinarnymi z innymi :-)



Używane oznaczenia i symbole:
D - przemiana Drzewa
O - przemiana Ognia
Z - przemiana Ziemi
M - przemiana Metalu
W - przemiana Wody





Smacznego...