Huang Ti

AKUPUNKTURA I TRADYCYJNA MEDYCYNA CHIŃSKA

   wersja do druku 
Powrót na stronę główną » Odżywianie i gotowanie według Pięciu Przemian, czyli kuchnia pięciu Elementów i smaków » Najlepsze przepisy kulinarne na posiłki gotowane według Pięciu Przemian » Przepisy kulinarne Tadeusza Bylicy » Pasty do pieczywa » Pasta z makreli 
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o zajęciach i szkoleniach, podaj swój email:

M E N U:
Zapraszamy też na Youtube: Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Pasta z makreli youtube.png, FB Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Pasta z makreli facebook.png oraz na Google+ Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Pasta z makreli google+.png
dr Agnieszka KrzemińskaMedycyna NAJBLIŻSZE SZKOLENIE: Szkoła Dietetyki Tradycyjnej Medycyny Chińskiej (TCM), kurs siedmioczęściowy, edycja Wiosna 2019 Warszawa, II - VI 2019 r. Prowadzi dr  Agnieszka Krzemińska., więcej…

Pasta z  makreli

Dodatek do pieczywa

M: kawałek selera lub rzodkwi białej
W: 1- 2 makrele
D;1 pęczek natki pietruszki
D: 1 kwaśne jabłko
O: tymianek
Z :oliwa
M: imbir świeży lub suszony

Sposób wykonania:
Utrzeć selera (M), dodać obrana makrelę (W)- rozetrzeć całość. Nać (D) drobno posiekać , skropić cytryną (D). Jabłko utrzeć (D). Dodać składniki do makreli. Posypać tymiankiem (O), dodać oliwę (Z). Na koniec dołożyć utarty świeży imbir. Całość utrzeć na jednolitą masę.

Zapraszamy też na Youtube: Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Pasta z makreli youtube.png, FB Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Pasta z makreli facebook.png oraz na Google+ Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Pasta z makreli google+.png