Huang Ti

AKUPUNKTURA I TRADYCYJNA MEDYCYNA CHIŃSKA

   wersja do druku 
Strona glówna » Odżywianie i gotowanie według Pięciu Przemian, czyli kuchnia pięciu Elementów i smaków » Najlepsze przepisy kulinarne na posiłki gotowane według Pięciu Przemian » Przepisy kulinarne Tadeusza Bylicy » Napoje » Kawa po chińsku 
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o zajęciach i szkoleniach, podaj swój email:

Ile to jest?
Trzydzieści siedem + pięćdziesiąt trzy
W PAŹDZIERNIKU 2017 ZACZYNAMY: prof. dr Sun PeilinTradycyjna Medycyna Chińska Warszawska Szkoła Akupunktury Klasycznej Medycyny Chińskiej, kurs trzyletni Warszawa X 2017 - VI 2020 r. Prowadzą: prof. dr  Sun Peilin, prof. dr. Wang Weixiang, prof. dr  Wang Tianjun. , więcej…

Kawa po chińsku ( do ciasta)

Napoje

O: 2,5 l wrzącej wody
O: 5 łyżek kawy
O: 1 łyżka kakao
Z-M:1 łyżeczka cynamonu
M: 1 łyżeczka kardamonu
Sposób wykonania:
Do wrzącej wody dodać kawę i  kakao (O), zagotować, dodać cynamon (Z-M) i  kardamon (M). Gotować 3-5 min.
Spożywamy : z  ciastem daktylowym bez słodzenia.



Przepisy kulinarne na posiłki gotowane według Pięciu Przemian
Przepisy według Tadeusza Bylicy - napoje