Huang Ti

AKUPUNKTURA I TRADYCYJNA MEDYCYNA CHIŃSKA

   wersja do druku 
Powrót na stronę główną » Odżywianie i gotowanie według Pięciu Przemian, czyli kuchnia pięciu Elementów i smaków » Najlepsze przepisy kulinarne na posiłki gotowane według Pięciu Przemian » Przepisy kulinarne Tadeusza Bylicy » Napoje » Herbata zielona  z imbirem 
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o zajęciach i szkoleniach, podaj swój email:

M E N U:
dr Agnieszka KrzemińskaMedycyna NAJBLIŻSZE SZKOLENIE: Szkoła Dietetyki Tradycyjnej Medycyny Chińskiej (TCM), kurs siedmioczęściowy, edycja Wiosna 2018 Warszawa, I  - VI 2018 r. Prowadzi dr  Agnieszka Krzemińska., więcej…

Herbata zielona z  imbirem

Napój

O: 1 małe opakowanie herbaty zielonej
Z: 1 łyżka miodu
M: świeży imbir – 1 łyżka

Sposób wykonania:
Do 3 litrów wrzącej wody (O) wsypać zielona herbatę i  zagotować. Dodać 1 łyżkę miodu (Z), i  świeży imbir (M). Pozostawić do naciągnięcia 5-10 min.