Huang Ti

AKUPUNKTURA I TRADYCYJNA MEDYCYNA CHIŃSKA

   wersja do druku 
Strona glówna » Odżywianie i gotowanie według Pięciu Przemian, czyli kuchnia pięciu Elementów i smaków » Najlepsze przepisy kulinarne na posiłki gotowane według Pięciu Przemian » Przepisy kulinarne Tadeusza Bylicy » Napoje » Herbata zielona  z imbirem 
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o zajęciach i szkoleniach, podaj swój email:

Ile to jest?
Trzydzieści cztery dodać 38
W PAŹDZIERNIKU 2017 ZACZYNAMY: prof. dr Sun PeilinTradycyjna Medycyna Chińska Warszawska Szkoła Akupunktury Klasycznej Medycyny Chińskiej, kurs trzyletni Warszawa X 2017 - VI 2020 r. Prowadzą: prof. dr  Sun Peilin, prof. dr. Wang Weixiang, prof. dr  Wang Tianjun. , więcej…

Herbata zielona z  imbirem

Napój

O: 1 małe opakowanie herbaty zielonej
Z: 1 łyżka miodu
M: świeży imbir – 1 łyżka

Sposób wykonania:
Do 3 litrów wrzącej wody (O) wsypać zielona herbatę i  zagotować. Dodać 1 łyżkę miodu (Z), i  świeży imbir (M). Pozostawić do naciągnięcia 5-10 min.