Huang Ti

AKUPUNKTURA I TRADYCYJNA MEDYCYNA CHIŃSKA

   wersja do druku 
Strona glówna » Odżywianie i gotowanie według Pięciu Przemian, czyli kuchnia pięciu Elementów i smaków » Pięć smaków 
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o zajęciach i szkoleniach, podaj swój email:

W PAŹDZIERNIKU 2017 ZACZYNAMY: prof. dr Sun PeilinTradycyjna Medycyna Chińska Warszawska Szkoła Akupunktury Klasycznej Medycyny Chińskiej, kurs trzyletni Warszawa X 2017 - VI 2020 r. Prowadzą: prof. dr  Sun Peilin, prof. dr. Wang Weixiang, prof. dr  Wang Tianjun. , więcej…

Pięć smaków

Pięć smaków, to kluczowe pojęcie w  gotowaniu według Pięciu Przemian. Przynależność artykułu spożywczego do jednej z  Pięciu Przemian najlepiej można poznać po jego smaku.

W razie wątpliwosci proszę sprawdzić cechy różnych rodzajów żywności w  dziale:
Pełna lista produktów spożywczych, kliknij...