AKUPUNKTURA I TRADYCYJNA MEDYCYNA CHIŃSKA


Strona glówna » Odżywianie i gotowanie według Pięciu Przemian, czyli kuchnia pięciu Elementów i smaków
W PAŹDZIERNIKU 2017 ZACZYNAMY: prof. dr Sun PeilinTradycyjna Medycyna Chińska Warszawska Szkoła Akupunktury Klasycznej Medycyny Chińskiej, kurs trzyletni Warszawa X 2017 - VI 2020 r. Prowadzą: prof. dr  Sun Peilin, prof. dr. Wang Weixiang, prof. dr  Wang Tianjun. , więcej…

Odżywianie i  gotowanie według Pięciu Przemian, czyli kuchnia pięciu Elementów i  smaków.

Odżywianie według Pięciu Przemian jest sposobem na przygotowywanie zrównoważonych, energetycznych i  smacznych posiłków. Może byc rzemiosłem, ale lepiej, jeżeli jest sztuką, bo tylko wtedy osiągniemy pełną satysfakcję płynacą ze stosowania tej metody. Przyrządzanie posiłków zgodnie z  tą metodą może też być sposobem budowania zdrowia, a  nawet leczenia, o  ile zostanie postawiona właściwa diagnoza zgodnie z  zasadami dietetyki Tradycyjnej Medycyny Chińskiej i  pacjent otrzyma właściwe zalecenia. "Najważniejsze jest to, CO jest w  garnku, a  sposób przyrządzenia jest wartoscia dodaną."

Najlepsze przepisy kulinarne na posiłki gotowane według Pięciu Przemian

Pełna lista produktów spożywczych, kliknij...

Szkolenia, kursy, warsztaty, seminaria z   zakresu: Dietetyka Tradycyjnej Chińskiej Medycyny (TCM) i  gotowania według Pięciu Elementów:

dr Agnieszka KrzemińskaMedycyna EDYCJA 2017 SZKOLENIA: Szkoła Dietetyki Tradycyjnej Medycyny Chińskiej (TCM), kurs siedmioczęściowy. Warszawa, I  - VI 2017 r. Prowadzi dr  Agnieszka Krzemińska. Szkolenie to jest obszernym wprowadzeniem w  Tradycyjną Chińską Medycynę (TCM) dla osób początkujących oraz powtórzeniem i  uporządkowaniem wiedzy dla osób bardziej zaawansowanych. Na kolejne sesje zapraszamy również osoby, które chcą rozpocząć naukę., więcej…

Menu strony:




Odżywianie i  gotowanie według Pięciu Przemian, czyli kuchnia pięciu Elementów i  smaków - KONIEC STRONY

© Marian Nosal 2007, Czas generacji strony: 27.7 ms. Ostatnia aktualizacja: 2017-05-22 13:35