Huang Ti

AKUPUNKTURA I TRADYCYJNA MEDYCYNA CHIŃSKA

   wersja do druku 
Strona glówna » Literatura » [26] - Barbara Kuligowska-Dudek, 2010, Dieta długowieczności. Gotowanie według pięciu  przemian 
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o zajęciach i szkoleniach, podaj swój email:

M E N U:
W PAŹDZIERNIKU 2017 ZACZYNAMY: prof. dr Sun PeilinTradycyjna Medycyna Chińska Warszawska Szkoła Akupunktury Klasycznej Medycyny Chińskiej, kurs trzyletni Warszawa X 2017 - VI 2020 r. Prowadzą: prof. dr  Sun Peilin, prof. dr. Wang Weixiang, prof. dr  Wang Tianjun. , więcej…

Tytuł:

Dieta długowieczności. Gotowanie według pięciu przemian

Autorzy:
Barbara Kuligowska-Dudek

Numer pozycji:
26

Rok wydania:
2010

Dziedzina:
tradycyjna chińska medycyna

Kategoria:
odżywianie według chińskiej medycyny

Temat:
odżywianie według Pięciu Przemian

Wydawnictwo:
Poligraf

Wydanie:
1

Język:
polski

Okładka:
miękka

Stron:
194

ISBN-10:

ISBN-13:

Wymiary:

Waga: