Huang Ti

AKUPUNKTURA I TRADYCYJNA MEDYCYNA CHIŃSKA

   wersja do druku 
Strona glówna » Literatura » [16] - Bob Flaws, 1999, The Tao of Healthy Eating: Dietary Wisdom According to Traditional Chinese Medicine 
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o zajęciach i szkoleniach, podaj swój email:

W PAŹDZIERNIKU 2017 ZACZYNAMY: prof. dr Sun PeilinTradycyjna Medycyna Chińska Warszawska Szkoła Akupunktury Klasycznej Medycyny Chińskiej, kurs trzyletni Warszawa X 2017 - VI 2020 r. Prowadzą: prof. dr  Sun Peilin, prof. dr. Wang Weixiang, prof. dr  Wang Tianjun. , więcej…

Tytuł:

The Tao of Healthy Eating: Dietary Wisdom According to Traditional Chinese Medicine

Autorzy:
Bob Flaws

Numer pozycji:
16

Rok wydania:
1999

Dziedzina:
tradycyjna chińska medycyna

Kategoria:
odżywianie według chińskiej medycyny

Temat:
leczenie żywnością według chińskiej medycyny

Wydawnictwo:
Blue Poppy Press

Wydanie:
2

Język:
angielski

Okładka:
miękka

Stron:
148

ISBN-10:
0936185929

ISBN-13:
978-0936185927

Wymiary:

Waga: