AKUPUNKTURA I TRADYCYJNA MEDYCYNA CHIŃSKA


Powrót na stronę główną » Dietetyka, odżywianie i leczenie żywieniem w tradycyjnej chińskiej medycynie » Sposoby przygotowania produktów spożywczych i potraw » Dostosowujemy  sposób przygotowania żywności do pory roku
Zapraszamy też na Youtube: Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Dostosowujemy  sposób przygotowania żywności do pory roku youtube.png, FB Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Dostosowujemy  sposób przygotowania żywności do pory roku facebook.png oraz na Google+ Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Dostosowujemy  sposób przygotowania żywności do pory roku google+.png
ZIOŁOLECZNICTWO TCM: Szkoła Ziołolecznictwa Klasycznej Medycyny Chińskiej – kurs trzyletni: Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Dostosowujemy  sposób przygotowania żywności do pory roku Yifan_Yang.jpg Warszawa, X 2018 - V 2021 r. prowadzi prof. dr  Yifan Yang. , więcej… Prosimy o  zgłaszanie chęci uczestniczenia w  tym szkoleniu. Informacje i  zapisy: Marian Nosal, stacjonarny: 224785715, komórka: 697113930;

Dostosowujemy sposób przygotowania żywności do pory roku


Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Dostosowujemy  sposób przygotowania żywności do pory roku POSILEK_TADEK_BYLICA_2.jpg

Zapraszamy też na Youtube: Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Dostosowujemy  sposób przygotowania żywności do pory roku youtube.png, FB Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Dostosowujemy  sposób przygotowania żywności do pory roku facebook.png oraz na Google+ Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Dostosowujemy  sposób przygotowania żywności do pory roku google+.png


© Marian Nosal 2007, Czas generacji strony: 20.8 ms. Ostatnia aktualizacja: 2018-07-22 20:10