Huang Ti

AKUPUNKTURA I TRADYCYJNA MEDYCYNA CHIŃSKA

   wersja do druku 
Strona glówna » Dietetyka, odżywianie i leczenie żywieniem w tradycyjnej chińskiej medycynie » Pięć smaków w dietetyce tradycyjnej chińskiej medycyny » Klasyka Medycyny Wewnętrznej Żółtego Cesarza, część pierwsza: Suwen, rozdział czwarty, Przemiana Ziemi i smak słodki 
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o zajęciach i szkoleniach, podaj swój email:

M E N U:
Zapraszamy też na nasze strony na Facebooku: Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Klasyka Medycyny Wewnętrznej Żółtego Cesarza, część pierwsza: Suwen, rozdział czwarty, Przemiana Ziemi i smak słodki facebook.png Google+ Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Klasyka Medycyny Wewnętrznej Żółtego Cesarza, część pierwsza: Suwen, rozdział czwarty, Przemiana Ziemi i smak słodki google+.png
dr Agnieszka KrzemińskaMedycyna NAJBLIŻSZE SZKOLENIE: Szkoła Dietetyki Tradycyjnej Medycyny Chińskiej (TCM), kurs siedmioczęściowy, edycja Wiosna 2018 Warszawa, I  - VI 2018 r. Prowadzi dr  Agnieszka Krzemińska., więcej…

Klasyka Medycyny Wewnętrznej Żółtego Cesarza, część pierwsza: Suwen, rozdział czwarty, Przemiana Ziemi i  smak słodki

Przemiana Ziemi i  smak słodki:

"Ziemia wytwarza słodycz

Wśród smaków, słodycz

Smak słodki rani ciało
Smak kwaśny przeważa nad smakiem słodkim"