Huang Ti

AKUPUNKTURA I TRADYCYJNA MEDYCYNA CHIŃSKA

   wersja do druku 
Strona glówna » Dietetyka, odżywianie i leczenie żywieniem w tradycyjnej chińskiej medycynie » Klasyfikacja produktów spożywczych według dietetyki tradycyjnej medycyny chińskiej » Sposób działania 
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o zajęciach i szkoleniach, podaj swój email:

M E N U:
W PAŹDZIERNIKU 2017 ZACZYNAMY: prof. dr Sun PeilinTradycyjna Medycyna Chińska Warszawska Szkoła Akupunktury Klasycznej Medycyny Chińskiej, kurs trzyletni Warszawa X 2017 - VI 2020 r. Prowadzą: prof. dr  Sun Peilin, prof. dr. Wang Weixiang, prof. dr  Wang Tianjun. , więcej…

Działanie

Tradycyjna chińska medycyna rozróżnia wiele funkcji, jakie teoretycznie może spełniać dany produkt spożywczy, czy zioło. Jest to tradycyjna klasyfikacja działania ziół i  innych produktów leczniczych. Sposób działania każdego produktu może być zmieniony poprzez sposób przygotowania i  zmieszanie go z  innymi specyfikami.